A.J. Ernststraat 599 .

1082 LD Amsterdam .

 

       

HUISARTSEN

     Huisartsenpraktijk MC Gelderlandplein

PSYCHOLOGIE

     Psychologenpraktijk N. Gorin-Frank

THUISZORG 

     Amstelland Thuiszorg

FYSIOTHERAPIE

     Fysiotherapie Gelderlandplein

LABORATORIUM 

     Atalmedial

KINDERFYSIOTHERAPIE 

     Kinder Fysiotherapie Gelderlandplein

DIňTETIEK 

     DiŽtistenpraktijk Salu

PERS, FOTO'S en CONTACT

     Medisch Centrum Gelderlandplein

 

 Atalmedial medisch diagnostische centra

 

Atalmedial is een groot en modern medisch diagnostisch centrum dat diagnostiek in de volle breedte biedt voor de eerste- en tweede lijn, zelf of in samenwerking met anderen. Wij zijn actief in Amsterdam en omstreken en in de regioís Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer, Bollenstreek en IJmond.


Atalmedial heeft dagelijks 5500 patiŽntcontacten voor diagnostisch onderzoek van lichaamsvloeistoffen of Ėfuncties. Daarnaast exploiteren we een Trombosedienst.


Atalmedial richt zich op service dichtbij de patiŽnten en aanvragers. Wij beschikken over meerdere laboratoriumlocaties en een fijnmazig netwerk van ruim 100 poliklinieken en priklocaties. Wij hechten veel waarde aan snelle en betrouwbare diagnostiek voor de gezondheidszorg. Hierbij werken we nauw samen met huisartsen en ziekenhuizen maar ook met verloskundigen, verpleeghuizen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg.
Wij richten ons op Ďzinnige en zuinigeí diagnostiek: door efficiŽnte werkprocessen en voorkomen van dubbele diagnostiek willen wij ons steentje bijdragen aan het terugdringen van onnodige zorgkosten maar wel vasthouden aan kwaliteit en comfort voor onze partners en patiŽnten.


Atalmedial is aangesloten bij twee koepelorganisaties; wij zijn lid van de Federatie van
Nederlandse Trombosediensten (FNT) en van de Samenwerkende Artsenlaboratoria
Nederland (SAN).


Voor verdere informatie bezoekt u onze website www.atalmedial.nl